5.4.2016. 15:08
0
Igraj novu igricu Moj Mix Spajalica i osvoji vrijedne nagrade
Kompanija m:tel se pobrinula da započne novi krug zabave za sve svoje korisnike. Kreirana je nova Facebook igra „Moj Mix spajalica“, koja od 04. aprila svima omogućava da se dobro zabave, nauče pogodnosti Moj Mix ponude, ali i osvoje vrijedne nagrade.

Za početak, zainteresovani korisnici treba da se prijave za igricu putem zvanične Facebook stranice kompanije m:tel (facebook.com/mtelbih), gdje jednostavnim klikom na tab „Moj Mix spajalica“ mogu zakoračiti u ovu neobičnu avanturu. Igrači će imati zadatak da u roku od 60 sekundi spoje 10 ponuđenih  bonusa u tarifama ili ponuđenih uređaja sa nekom od aktuelnih Moj Mix tarifa kompanije m:tel. Istraživački rad, logika, igra memorije, ali i brzina spajanja, odlikovaće atmosferu ovog igračkog izazova. Dnevno će biti omogućena tri pokušaja, tokom kojih će se igrači truditi da ostvare što bolji rezultat. Kraj mjeseca će označiti i završetak jednog kruga, kada će tri igrača sa najboljim rezultatima dobiti vrijedne nagrade iz ponude kompanije m:tel. „Moj Mix spajalica“ će testirati takmičarski duh svih igrača u trajanju od aprila do decembra 2016. godine. 

Kompanija m:tel je kreirala sedam Moj Mix tarifa, skrojenih za jedinstven užitak u komunikaciji. Jeftiniji ili potpuno besplatni razgovori, neograničeno slanje SMS poruka i povoljni paketi mobilnog interneta, samo su neke od pogodnosti koje možete iskoristiti izborom neke od njih. Više o ovoj ponudi možete saznati putem www.mtel.ba, stranice kompanije m:tel.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.