22.6.2016. 14:00
0
Izgleda kao film: Sjajna najava za Spider-Mana nastala u igri
Fantastična najava prikazuje Spider-Mana u raznim akcijama i dok se bori protiv zlikovaca. Impresivni video nastao je unutar same igre, potvrdili su iz Insomniaca

Sonyjeva najava nove Spider-Man igre za PlayStation 4 bilo je jedno od većih iznenađenja na njihovoj E3 konferenciji. Ono što su prikazali bio je fantastičan foršpan, koji izgleda gotovo kao da se može uklopiti u neki od aktualnih filmova. U njemu smo vidjeli Petera Parkera dok u svom prepoznatljivom kostimu 'leti' oko Manhattana. 

Logično, većina je mislila da je to renderirano ili video uhvaćen na moćnijoj verziji konzole koja tek stiže. No, autori igre iz Insomniaca na Twitteru su potvrdili kako je ovo snimljeno unutar igre i to na postojećoj PlayStation konzoli. Sony je također potvrdio da su sve najave igara bile na sadašnjoj verziji. 

(Anesa Agović / 24sata.hr)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.