25.7.2016. 14:49
0
SAD: Lovac na Pokemone uzrokovao saobraćajnu nesreću
Policijska uprava američke savezne države Vermont saopćila je da je pijani vozač uzrokovao saobraćajnu nesreću igrajući online igricu Pokemon Go na telefonu, javlja Anadolu Agency (AA).

Na glavnoj raskrsnici u centru Rutland Towna jučer se dogodila saobraćana nesreća sa većom materijalnom štetom na nekoliko vozila, a na sreću bez teže povrijeđenih ljudi. 
Policija je saopćila da je nesreću uzrokovao dvadesetjednogodišnji Nicholas Coccia iz Rutlanda koji se vraćao kući iz Chittendena.

Coccia je policiji priznao da je tokom puta sa prijateljima “lovio“ pokemone i da mu je to omelo pažnju u vožnji.

Alkotestom je utvrđen i visok stepen alkohola u krvi Coccia protiv kojeg je podignuta optužnica zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

Optuženi Coccia će se pred sudom pojaviti na prvom ročištu koje je najavljeno za 8. august. 

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.