5.8.2016. 22:44
0
Zaboravite Pokemone, stiže Harry Potter GO
Podstaknuti velikim uspjehom igrice Pokemon GO kompanija Niantic, koja uz Nintendo stoji iza popularne igrice, ima novi projekat - Harry Potter GO. Igricu su tražili fanovi popularne franšize.

Čelnici kompanije Niantic obaviješteni su o peticiji i vrlo brzo su shvatili da je „zahtjev potpuno lud“, pa su riješili da probaju da urade nešto.

Djevojka koja je pokrenula peticiju ima sopstvene ideje pa je predložila da se aplikacija koristi za promociju novog filma "Fantastične zvijeri i gdje ih naći". Međutim, glavna zanimacija za korisnike aplikacije trebalo bi da bude sakupljanje relikivija.

Igrači će, na primjer, moći da nađu Malfoya i bore se sa njim preko telefona! Takođe, u planu je da postoje opcije takmičenja sa prijateljima ili protiv njih, a jedan od zadataka bit će prikupljanje poena za kuću.

U određenu kuću Hogwartsa igrači će biti birani, naravno, uz pomoć šešira, piše CDM.

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.