6.6.2017. 14:03
0
FIFA 18 u prvom traileru slavi Cristiana Ronalda
Ovogodišnje izdanje FIFA serijala već sada ima zvijezdu za naslovnicu. To je trenutno najuspješniji igrač današnjice – Cristiano Ronaldo. U prvom traileru doznali smo i datum izlaska.

FIFA 18 izlazi 29. 09. ove godine, a EA Sports pogodio je pravo vrijeme za premijeru trailera. Naime, dva dana nakon što je Cristiano Ronaldo sa svojim Realom iz Madrida postao prvi igrač u povijesti koji je postigao zgoditke u tri finala Lige prvaka, otkriveno je da će upravo najuspješniji nogometaš svijeta promovirati ovogodišnje izdanje Fife.

EA Sports tvrdi kako im je Ronaldo pomogao da naprave najveću promjenu u gameplayju otkako je Fifa serijala, no tu veliku tvrdnju nisu elaborirali najavom noviteta već to čuvaju za E3 sajam. Zna se samo da će igra ponovno imati Ultimate Team mod, kao i The Journey: Hunter Returns mod, koji sugerira na povratak Alexa Huntera.

Što se različitih verzija tiče, ovo što vidite u traileru je prikaz igre unutar samog Frostbite pokretača i odnosi se na verzije za PC, PS4 te XBO. Sporna verzija za Switch definitivno neće biti u rangu već spomenutih te možemo potvrditi da neće imati The Journey mod, baš kao ni PS3 te X360 verzije.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.