13.11.2017. 17:07
0
“Call of Duty” zaradio pola milijarde dolara u prva tri dana prodaje
Povratak u Drugi svjetski rat izgleda da je bio pravi potez za popularni serijal video-igre “Call of Duty”, čiji je najnoviji nastavak zaradio 500 miliona dolara u prva tri dana prodaje.

Call of Duty: WWII postigao je ogroman uspjeh, a prema podacima kojima se pohvalila kompanija “Activision Blizzard”, nastavak popularne franšize postavio je rekord za prodaju za Playstation 4.

Direktor kompanije “Activision Blizzard” kaže da su ponovo izazvali igrače da ponovo okupe svoje timove.

“Oni su se odazvali na poziv sa najvećim brojem igrača koji smo vidjeli na sadašnjoj generaciji konzola i personalnih računara. Naš prvi vikend sa 500 miliona zarade je ne samo bolji od blokbastera Tor: Ragnarok, nego je bolji od Tora i Čudesne žene zajedno“, pohvalio se.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.