24.2.2018. 22:15
0
Ovog je vikenda na Steamu besplatan je Call of Duty: WWII multiplayer za PC
Ovoga vikenda na Steamu možete besplatno isprobati multiplayer opciju zadnje Call of Duty igre, ali i nabaviti istu za 35 posto popusta.

Još jedan vikend je pred nama, a ako ne znate što biste igrali možda vas razveseli vijest da je Call of Duty: WWII besplatan na PC-u.

Preciznije rečeno, njegova kompetitivna multiplayer komponenta besplatna je za isprobavanje do nedjelje, a ako vam se svidi, igru u međuvremenu možete nabaviti i po 35 posto nižoj cijeni.

Besplatni vikend, dakle, ne daje vam pristup singleplayer kampanji, ali ni zombi modu.

No, ne očekujte da će vam zbog toga download biti išta lakši jer ćete svejedno morati preuzeti instalaciju od 57 gigabajta.

Ne kažemo da se isplati, pogotovo jer PC verzija pati od učestalog varanja i relativno malog broja igrača, ali ako nemate pametnijeg posla u životu na ovoj stranici kliknite na “play the multiplayer free weekend”, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.