29.3.2018. 10:45
0
Hitman Sniper igra 10 miliona igrača
Tvrtka Square Enix objavila je informaciju kako je do sada zabilježeno više od 10 miliona igrača njene mobilne igri Hitman Sniper.

Kako bi proslavila ovo postignuće, omogućila je svim zainteresiranima da besplatno preuzmu i isprobaju igru do 04. aprila ove godine. Nakon tog datuma, vraća se njena standardna cijena od 8,00 HRK.

Igra je dostupna na Google Play i App Store servisima od 2014. godine gdje je primila uglavnom pozitivne ocjene od igrača, prenosi Avaz.

Samo putem Google Play servisa, primila je 240 hiljada recenzija od kojih je čak 185 hiljada ocijenjeno s najvišom mogućom ocjenom.

(Ajla Hurko)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.