6.6.2018. 13:53
0
Evo što se dogodi kada se Cristiano Ronaldo u FIFA-i 18 vrati u Manchester United
Nije tajna kako Cristiano Ronaldo nije zadovoljan svojom situacijom u Realu. Nezadovoljstvo se nastavilo i nakon osvajanja četvrtog naslova Lige prvaka s Kraljevskim klubom, koji je Ronaldu bio ukupno peti. Navodno, Ronaldov agent Jorge Mendes traži 80 milijuna eura po sezoni za svog klijenta, ali šanse da Real na to pristane su gotovo nikakve. U Madridu se tako sve više priča kako bi se Cristiano Ronaldo mogao vratiti u Manchester United, a evo kako to izgleda kada se to dogodi u FIFA-i 18.

Cristiano Ronaldo je 2009. otišao iz Manchester Uniteda u Real Madrid za 94 milijuna eura kao tada najskuplji nogometaš svijeta. Portugalac je i ranije izražavao simpatije prema Crvenim vragovima, a jedan od važnih faktora mogao bi biti onaj na klupi Manchester Uniteda, njegov sunarodnjak José Mourinho.

Međutim, za potvrdu odlaska Ronalda iz Reala morat ćemo još pričekati. Zato je to u Career Modeu u FIFA-i 18 simulirao YouTuber DDT. U igri uopće nije bio problem dovesti Ronalda. Real se zadovoljio sa 112 milijuna funti i Alexisom Sanchezom, a Portugalac je prihvatio tjednu plaću od 500 tisuća funti. I tek tako vratio se na Old Trafford. U vijestima se uz njega u crvenom dresu pojavljuju Paul Pogba i David de Gea. 


Screenshot: FIFA 18

Tada se pojavljuje zanimljiva poruka u kojoj se navodi kako je prijelaz Sancheza u Real Madrid vrlo upitan i da nije jasno kako Čileanac može doprinijeti Kraljevskom klubu. Kao da se i EA Sports šali na račun ne baš senzacionalne sezone Sancheza. 

Nažalost, bez obzira na povijest Ronalda i Manchestera za koji je postigao 84 pogotka, u igri se transfer provodi kao i svaki drugi, bez ikakvih dodatnih detalja. Tek se navodi vrijednost transfera i trajanje ugovora. S obzirom na to koliko EA Sports posvećuje pažnje detaljima prava je šteta da nisu predvidjeli nešto ovakvo. 

Kako ne bi sve palo u vodu, DDT je odigrao simulaciju do kraja Ronaldove karijere koja završava s 36 godina. Pravi Ronaldo najavljuje igranje barem do 40 i sigurno se ne bi složio s ovakvim predviđanjem. 2021. doznat ćemo tko je bio u pravu, prenis Index.hr





(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.