8.10.2018. 11:36
0
Obilježena prva godišnjica osnivanja kompanije Tech 387
Godisnjica Tech 387
Godisnjica Tech 387
Godisnjica Tech 387
Godisnjica Tech 387
U petak 05. oktobra u večernjim satima u sarajevskom clubu Monument na prikladan način obilježena je prva godišnjica osnivanja kompanije Tech 387.
Tech 387 je bosanskohercegovački IT brend specijalizirana za proizvodnju besprijekornih softverskih rješenja. Područja specijalizacije kompanije su osmišljavanje, planiranje, dizajniranje, proizvodnja, testiranje i monetizacija mobilnih aplikacija i drugih softverskih inovacija.  

Prva godišnjica osnivanja kompanije je bila jedinstvena prilika da se poslovnim partnerima, prijateljima i široj javnosti u Sarajevu i Bosni i Hercegovini predstavi najnovija mobilna aplikacija, koja je razvijena od tima stručnjaka Tech 387, a ona se zove Wobbl. Wobbl je mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje koja predstavlja simbiozu četiri najveće društvene mreže na svijetu Facebook, YouTube, Instagram i Twitter. Najveća prednost koju će Wobbl da ponudi javnosti je primjer drugima kakvo treba da bude iskustvo korisnika na socijalnim mrežama. Projekat je osmišljen i uspješno razvijen uz pomoć partnera sa Novog Zelanda i od petka aplikacija se može download - ovati sa Play Store ili App Store - a. 

Na ovom projektu su radili bh. mladi stručnjaci na čelu sa osnivačima kompanije Arslanom Hajdarevićem i Denisom Berilom. Ovaj projekt je nastavak uspješne međunarodne saradnje bh kompanije Tech 387. Sve navedeno saopšteno nam je od strane Generalnog menadžera kompanije Arslana Dučića.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.