26.2.2016. 10:04
0
ViK ponovo popravlja kvarove na mreži, nekoliko sarajevskih ulica bez vode
Zbog izvođenja radova na popravljanju kvarova na vodovodnoj mreži, danas će od 9 do 16 sati doći do poremećaja u vodosnabdijevanju ulica Katera, 13 Juni, Tuneli, Branilaca Donjeg Kotorca, Žrtava Fašizma, Vahide Maglajlić, Grabovine, Rudnik, Reljevska, Orahov Brijeg, Braće Begić, Muhameda Efendije Pandže i Ćamila Sijerića.

Dnevno vodosnadbijevanje Sarajeva je uredno, a u toku noći od 24 do 5 sati isporuka vode vrši se pod smanjenim pritiskom i to u dijelovima grada od Dolac Malte do Baščaršije, Otoka, Čengić Vila, Alipašino polje, Dobrinja, Saraj polje, Rajlovac, Velešići, Pofalići, Kobilja Glava, Bare-Šip, Ciglane, Koševsko brdo, ulice Alipašina i Koševo, Cicin Han i Soukbunar, Podhrastovi, Sedrenik, Breka i Vogošća.

Iz KJKP "Vodovod i kanalizacija" Sarajevo apeliraju na potrošače da vodu koriste što racionalnije.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.