20.3.2016. 15:29
0
Prvi dan proljeća opravdao očekivanja: Sarajlije uživale u lijepom nedjeljnom danu
Prvi dan proljeća u Sarajevu je zasigurno opravdao očekivanja. Nedjeljno popodne brojne Sarajlije iskoristile su kako bi uživali na Vilsonovom šetalištu, šetajući, rolajući se, vozeći bicikl, trčeći ili sjedeći na nekoj od klupa uz Miljacku.
Sunčano vrijeme, uz popodnevnu temperaturu od 16 stepeni Celzijusa, izmamilo je građane bh. prijestonice u ovu vikend oazu mira.

Najviše su uživala djeca, koja su na svoj način iskoristila prostor za igru i vožnju, a lijepo vrijeme izmamilo je vlasnike i njihove kućne ljubimce.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH narednih dana se u Sarajevu očekuje oblačno vrijeme sa kišom, dok se na planinama očekuje i snijeg. U srijedu će jutarnja temperatura pasti na jedan stepen a kretat će se do tri stepena Celzijusa.
(Anadolu Agency)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.