31.7.2016. 14:59
0
U BiH još danas vrućine, a od sutra nestabilno vrijeme
U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Izraženije grmljavinsko nevrijeme praćeno jačim udarima vjetra, lokalno i gradom, očekuje se u većem dijelu Bosne.

Na jugu Hercegovine bit će uglavnom bez padavina. Vjetar u Bosni bit će slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjeren do pojačan, južni i jugozapadni. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu od 20 do 24, a dnevne od 26 do 31, na jugu od 30 do 35 stepeni. 

U Sarajevu će jutro biti vedro. U ostatku dana doći će do postepenog naoblačenje praćeno kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 18, a dnevna oko 29 stepeni.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo pretežno vedro. 

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 18 stepeni, Goražde 27, Ivan-sedlo, Sokolac 28, Livno, Sarajevo, Srebrenica 31, Neum, Sanski Most, Tuzla, Zvornik 32, Banja Luka, Bugojno, Doboj, Gradačac, Prijedor 33, Bihać, Bijeljina, Zenica 34, Trebinje 35, Mostar 36 i Čapljina 38, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.