21.8.2016. 12:45
0
Pojačan promet na izlazu iz BiH: Na putu za jug čekanja sat vremena
Pojačan je promet vozila na izlazu iz BiH, a izdvajamo granične prelaze Doljani, Prisika, Ivanica i Osoje, gdje se na prelazak granice čeka duže od 1 sat, saopćeno je iz BIHAMK-a, prenosi novinska agencija Patria.

Na  graničnim prelazima Velika Kladuša, Kamensko, Bosanski Brod, Bosanska Gradiška i Gabela Polje na izlazu se čeka od 30 do 45 minuta. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta. Zbog radova na području Hrvatske, na GP Orašje-Županja vozila saobraćaju usporeno u oba smijera. 

Apelujemo na vozače da prije polaska na putovanje provjere važnost svih dokumenata neophodnih za prelazak granice.


(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.