28.8.2016. 17:31
0
Gužve na graničnim prijelazima Gradina, Bosanska Gradiška i Velika Kladuša
Saobraćaj se u Bosni i Hercegovini, uz povoljne vremenske uvjete, odvija nesmetano na većini putnih pravaca.

Iz BIHAMK-a su savjetovali vozače da, bez obzira na vremenske i saobraćajne uvjete, voze maksimalno oprezno te da drže odstojanje između vozila.

Na dionicama gdje su u toku sanacioni radovi postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, čije poštivanje je obavezno. Izdvajeni su magistralni putevi Jablanica-Mostar, Prozor-Jablanica, Nemila-Topčić polje, Bugojno-Novi Travnik, Živinice-Šićki Brod, Priboj-Simin Han i Bihać-Izačić.

Prema informacijama prikupljenim od Granične policije BiH duge kolone vozila zabilježene su na graničnim prijelazima Gradina, Bosanska Gradiška i Velika Kladuša gdje se na izlazu iz BiH čeka do jedan sat.

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova na području Hrvatske, na graničnom prijelazu Orašje-Županja vozila saobraćaju usporeno u oba smijera, saopćeno je danas iz BIHAMK-a.


(FENA)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.