2.10.2016. 16:10
0
Zahlađenje u BiH: U srijedu snijeg na planinama
FOTO: Ilustracija
U narednim danima u BiH će preovladavati hladno vrijeme, a prema prognozama, na planinama će padati snijeg, javlja Anadolu Agency (AA).

Prema podacima Hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZ), naoblačenje sa zapada od danas će u većini zemlje usloviti kišu. Slično vrijeme očekuje se i u utorak, 4. oktobra kada će jutarnje temperature biti između tri i sedam, a dnevne od 14 do 19 stepeni Celzijusa.

Prvi snijeg na planinama očekuje se u srijedu, 5. oktobra dok će u ostalim dijelovima BiH biti kišovito. Oblačno i nestabilno bit će i do kraja sedmice. 

Inače, od 9. oktobra u cijeloj zemlji očekuje se zahlađenje. Tako se u Bosni očekuje od jedan do četiri, a u Hercegovini od pet do osam stepeni Celzijusa. 


(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.