3.1.2017. 7:58
0
Vremenska prognoza za utorak
Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme.
U Bosni najprije sa susnježicom koja će postupno prelaziti i u snijeg. Na planinama sa snijegom. U Hercegovini sa kišom. Tokom dana, padavine će oslabiti i do kraja dana postupno prestati. Visina novog snijega u toku 24 sata oko 10 cm, na planinama i do 20 cm. Vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera, a u planinskim djelovima i pojačan. Najviša dnevna temperatura od 0 do 6, na jugu od 5 do 10 stepena. Poslije podne i večernjim satima pad temperatura zraka. 

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa padavinama. Najprije se očekuje susnježica koja će postupno preći i u snijeg. Do kraja dana, padavine će oslabiti i prestati. Najviša dnevna temperatura oko 2 stepena.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.