13.1.2017. 8:14
0
Ekipe Zimske službe u Kantonu Sarajevu spremne za nove sniježne padavine
Ekipe Zimske službe KJKP "Rad" su i jutros na terenu i čiste snijeg u Kantonu Sarajevo.

- Deset specijalnih vozila je angažirano na sprečavanju poledice u ulicama u kojima se javljaju kvarovi na vodovodnoj mreži, te četiri vozila za mašinsko čišćenje pješačkih prostora - trotora. Trenutno je angažirano i 60 radnika na terenu koji su zaduženi za ručno čišćenje pješačkih prostora - potvrdio je Feni glasnogovornik "Rada" Mirza Ramić.

On je naglasio kako su ekipe Zimske službe spremne i za nove snježne padavine koje su najavljene večeras u noćnim satima i u narednim danima.

- Kada počnu snježne padavine ekipe Zimske službe će izaći na teren i ulice će se čistiti prema prioritetima - naglašava Ramić.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.