20.2.2017. 8:11
0
Saobraćaj se odvija bez posebnih ograničenja
Saobraćaj se ovoga jutra odvija po pretežno mokrom kolovozu, izuzev dionica u južnim krajevima gdje je kolovoz suh.

Zbog niskih temperatura u jutarnjim satima moguća je poledica u višim planinskim predjelima, kao i na mostovima i prilazima tunelima. Jutros vozačima skrećemo pažnju na mjestimično smanjenu vidljivost, zbog magle u sjevernim, sjeverozapadnim i zapadnim krajevima zemlje, te na djelimično vlažne i klizave kolovoze u tim područijima.

Apelujemo na maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu i molimo vozače da na put ne kreću bez zimske opreme, koja je zakonski obavezna za sve kategorije vozila.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta. 
Radovi na području Hrvatske na graničnim prelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje- Županja i dalje traju, zbog čega se tokom dana na ovim graničnim prelazima povremeno saobraća usporeno.

(BIHAMK)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.