20.5.2017. 8:09
0
Na graničnim prelazima čeka se pola sata
Kolovoz je pretežno suh, a frekvencija vozila umjerenog intenziteta. Na planinskim prevojima, kao i na dionicama koje prolaze kroz usjeke, mogući su sitniji odroni zemlje ili kamenja, javljaju iz BIHAMK-a, piše Patria.
- Vozače savjetujemo da voze oprezno i da vožnju prilagode uslovima na putu. Zbog održavanja međunarodne biciklističke utrke „Tuzla 25.maj“ na magistralnom putu M-4 Tuzla-Tojšići-Kalesija-Mramorovi-Sapna-Tojšići-Tuzla,
danas od 12 do 14:30 sati vozila će saobraćati usporeno u smijeru kretanja učesnika utrke.

Molimo vozače da na pomenutoj dionici voze opreznije i da poštuju upute policije i ovlaštenih lica iz pratnje.

U toku su radovi na deminiranju terena, na magistralnom putu M-20 Trebinje-Ivanica (u mjestu Bobovišta). Svakodnevno, u vremenu od 7 do 17 sati, dolazi do povremenih obustava saobraćaja.

Na regionalnom putu R-445 Bilješevo-Kakanj zbog izvođenja radova u mjestu Donji Tičići, saobraćaj se obustavlja od 09 do 15 i od 17 do 21 sat. U ostalom periodu vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom.

Na autoputu A-1 Zenica Jug-Kakanj (u mjestu Donji Tičići), saobraća se sporije, zbog izvođenja sanacionih radova. Radovi se izvode i na magistralnim putevima: M-17 Jablanica-Mostar, M-16 Bugojno-Kupres i M-6.1
Mostar-Široki Brijeg. Vozače molimo da poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

(NAP/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.