12.7.2017. 8:08
0
Evo kakvo nas vrijeme danas očekuje
Danas u Hercegovini sunčano. U Bosni prolazni lokalni pljuskovi i grmljavina u ranim jutarnjim satima. Veći dio dana u Bosni će preovladavati sunčano uz malu do umjerenu naoblaku.

Od večernjih sati i tokom noći na četvrtak pljuskovi i grmljavina su mogući u sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. U noći na četvrtak vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka između 14 i 19°C, na jugu od 19 do 23°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 30 i 35°C, na jugu zemlje do 39°C. 

U Sarajevu sunčano uz umjerenu naoblaku. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 18°C, a najviša dnevna temperatura zraka oko 33°C. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.