2.8.2017. 8:25
0
U BiH sunčano i vruće, temperature do 42 stepena
U Bosni i Hercegovini jutros je vedro.

Temperature zraka u 08.00 sati: Bugojno, Sokolac, Srebrenica 17 stepeni, Bjelašnica 18, Ivan-sedlo 19, Jajce, Livno, Sarajevo 20, Bihać, Sanski Most, Tuzla, Zenica 21, Banja Luka, Prijedor, Zvornik 22, Doboj 23, Bijeljina, Grude 24, Gradačac, Trebinje 26, Mostar i Neum 27.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 949 hPa, za 5 hPa je iznad normale i raste.

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati sunčano i vruće. Vjetar će biti slab uglavnom, istočni i sjeveroistočni. Dnevne temperature zraka od 34 do 40, u Hercegovini i Posavini do 42 stepena. 

U Sarajevu će danas biti sunčano i vruće. Dnevna temperatura zraka oko 36 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.