25.9.2017. 7:55
0
Danas oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom
U našoj zemlji danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom poslije podne.

Padavine se ne očekuju u Posavini i na jugu Hercegovine.  Vjetar, slab do umjeren, u Bosni sjeveroistočni, a u Hercegovini, prije podne, slaba bura, a poslije podne u skretanju na jugozapadni. 

Jutarnje temperature od 8 do 12, na jugu od 12 do 16, a dnevne od 16 do 21, na jugu od 21 do 25 °C.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Pljuskovi i grmljavina se očekuju tokom poslijepodneva i u večernjim satima. Jutarnja temperatura oko 8, a dnevna oko 16 °C.  

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.