15.10.2017. 8:09
0
Na putevima u dolinama rijeka magla smanjuje vidljivost
Magla još uvijek mjestimično smanjuje vidljivost, pa se vozači pozivaju na pojačan oprez.

Posebno izdvajamo dionicu autoputa A-1 Tarčin-Zenica, kao i puteve u dolinama rijeka: Neretve, Save, Lašve i Bosne.

Zbog održavanja automobilističkog takmičenja Rally “Jahorina 2017”, danas od 08 do 12 sati, doći će do obustave saobraćaja na regionalnom putu R-446 Sarajevo-Trebević, a u vremenu od 12:30 do 16:45 sati, saobraćaj će biti obustavljen na regionalnom putu R-447 Sarajevo-Hreša.

Obustava saobraćaja zbog sanacionih radova, aktuelna je na magistralnom putu M-5 Sarajevo-Pale u tunelu Kalovita Brda. Saobraća se na ovoj dionici obilaznicom u neposrednoj blizini tunela.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova u Hrvatskoj na GP Stara Gradiška-Bosanska Gradiška sužen je kolovoz, pa se tokom dana može očekivati sporije saobraćanje, saopćeno je iz BIHAMK-a.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.