29.10.2017. 9:50
0
Na putevima u BiH smanjena vidljivost zbog magle
Zbog magle smanjena je vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove, posebno na autoputu A-1 Tarčin-Zenica, magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica, kao i putevima na području Sarajeva, Viteza i Travnika.

Iz BIHAMK-a savjetuju oprez  zbog mogućih odrona zemlje ili kamenja, posebno na dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i preko planinskih prijevoja.

Obustava saobraćaja aktuelna je na magistralnom putu M-5 Sarajevo-Pale (dionici Ljubogošta-Pale), gdje se izvode radovi u tunelu Kalovita Brda. U funkciji je obilaznica u neposrednoj blizini.

Usporeno je saobraćanje na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi, a gdje je postavljena privremena signalizacija i to na  magistralnom putu M-17 u Konjicu i kod mjesta Drivuša, magistralnom putu M-14.1 Odžak-Vukosavlje, kao i regionalnim putevima R-469 Živinice-Međaš, R-445 Semizovac-Visoko i R-461a Srebrenik-Donja Orahovica.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.