4.12.2017. 20:34
1
Vogošćanske ulice čiste se po programu prioriteta
Služba za komunalne poslove mjesnih zajednica i zajedničke poslove Općine Vogošća saopćila je da se ulice u Vogošći čiste po programu prioriteta te apelira na građane da vode računa o tome gdje parkiraju vozila i da koriste zimsku opremu.

U saopćenju za javnost navode da je, zbog različitih informacija koje su dobivali s terena o broju vozila koja čiste snijeg, Služba za komunalne poslove mjesnih zajednica i zajedničke poslove odlučila na punktu u Kriviglavcima izvršiti pregled broja vozila i po jedno vozilo rasporediti u svaku od mjesnih zajednica u toj općini.

- Direkcija za puteve KS na području Vogošće održava 22,5 km puteva, a najviše problema pri čišćenju snijega pravili su im automobili parkirani na cesti. U proteklih 48 sati u Komunalni centar Općine Vogošća stiglo je više od stotinu poziva građana koji su nezadovoljni time kako su ulice očišćene – saopćeno je iz te općine.   

(FENA/Merima Druškić) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.