31.12.2017. 10:00
0
Novogodišnja noć bez padavina, a s Novom godinom dolaze kiša i snijeg
Građane Bosne i Hercegovine danas prije podne očekuje prolazno povečana oblačnost. U drugoj polovini dana sunčano. Vjetar slab većinom južnog smjera, na jugu zemlje vjetar sjevernog smjera.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između šest i 12 stepeni.

U Sarajevu više oblačnosti prije podne. Od sredine dana sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka oko šest stepeni. 

Ovo je temperatura za prva tri dana Nove godine: 

Ponedjeljak - Prije podne postupno povećanje oblačnosti sa zapada. U drugoj polovini dana kiša. Slabije padavine na istoku i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab, u Bosni južnog smjera, a u Hercegovini sjevernog smjera. 

U Bosni od večernjih sati vjetar mijenja smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje od 2 do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11, na jugu do 13 stepena.

Utorak - Oblačno s kišom, na planinama snijeg. Vjetar u Bosni većinom slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne jaka bura sa olujnim udarima. 

Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, na jugu do 3 do 7, a najviša dnevna od 3 do 8, na jugu do 11 stepeni. 

Srijeda - Umjereno oblačno vrijeme, samo ponegdje u istočnim područjima može pasti i malo snijega. Poslije podne, postupno naoblačenje sa zapada uvjetovat će kišu.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu od 3 do 6, a najviša dnevna od 3 do 9, na jugu do 11 stepeni.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.