26.2.2018. 7:47
0
U BiH oblačno sa snijegom, na Bjelašnici minus 21 stepen
U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati oblačno sa snijegom.
Očekivana visina novog snijega od 5 do 20 cm. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Ponegdje na sjeveru i sjeverozapadu Bosne su mogući i jaki udari vjetra. Dnevne temperature od -10 do -4, na jugu od -3 do 3 stepena.

U Sarajevu oblačno sa snijegom. Dnevna temperatura oko -6 stepeni.

U Bosni i Hercegovini jutros je oblačno, a u većem dijelu Bosne pada snijeg.

Temperature zraka u 07.00 sati:Bjelašnica -21 stepen, Ivan-sedlo, Sokolac -12, Bihać -11, Livno -10, Bugojno, Gradačac, Jajce, Sanski Most, Tuzla -9, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Sarajevo, Zenica -8, Brčko, Zvornik -7, Grude -4, Mostar, Široki Brijeg, Trebinje -2, Stolac -1 i 
Neum 0 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.  


(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.