12.3.2018. 12:31
0
U BiH do kraja dana umjereno oblačno, temperature do 20 stepeni Celzijusa
U Bosni i Hercegovini danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Pljuskovi će biti češći po Hercegovini, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne. Rijeđe će padati kiša u Krajini, centralnim i sjevernim područjima Bosne.

Puhat će vjetar umjerene jačine, južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 20 stepeni.

U BiH prijepodne je  umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Pljuskovi su registrovani po Hercegovini, zapadnim, jugozapadnim, centralnim i sjevernim područjima Bosne.

Temperature zraka u 10.00 sati: Livno 10 stepeni, Ivan-sedlo i Jajce 11, Bihać i Sokolac 12, Grude i Trebinje 13, Banja Luka, Prijedor i Široki Brijeg 14, Bugojno, Mostar, Sanski Most, Sarajevo 15, Doboj, Gradačac i Neum 16, Brčko, Srebrenica, Stolac i Tuzla 17, Zvornik 18, Bijeljina i Zenica 20, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.