2.4.2018. 8:24
0
Vremenska prognoza: U BiH oblačno, poslijepodne sunčano
U centralnim i istočnim područjima Bosne jutros je pretežno oblačno vrijeme, ponegdje sa slabom kišom. U ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 08.00 sati: Bjelašnica -5 stepeni, Ivan-sedlo, Sokolac 0, Livno 1, Bugojno, Sarajevo, Srebrenica 2, Grude, Široki Brijeg 3, Jajce, Trebinje, Zenica 4, Mostar, Stolac 5, Tuzla, Zvornik 6, Bihać, Sanski Most 7, Banja Luka, Bijeljina, Gradačac, Neum 8 i Brčko 9 stepeni. 

U Bosni i Hercegovini danas prijepodne preovladavat će umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne sunčano. U jutarnjim satima slaba i kratkotrajna kiša u centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Dnevne temperature od 11 do 18 stepeni.

U Sarajevu prijepodne umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom i kratkotrajnom kišom. Poslijepodne sunčano. Dnevna temperatura oko 14 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.