11.6.2018. 14:08
0
Veći kvar na pumpnoj stanici - naselja Kobilja Glava i Velešići bi u naredna tri dana mogli biti bez vode. U slučaju dužeg prekida u vodosnabdijevanju potrošači će se snabdijevati putem cisterni
Zbog većeg kvara na hidro - mašinskoj i elektro opremi, na Pumpnoj stanici “Kobilja Glava”, u visočijim dijelovima naselja i ulica:

Gornji Velešići, Kobilja glava, Abdurahmana Muharemije i Reisa Fehima Spahe, od danas u popodnevnim satima, doći će do prekida u vodosnabdijevanju.

Obzirom da je kvar većeg obima i zahtijeva koordiniran rad više službi, pretpostavka je, da će ove aktivnosti trajati minimalno tri dana, o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti potrošače, saopćilo je Kantonalno javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. (KJKP ViK).

U slučaju dužeg prekida u vodosnabdijevanju,  potrošače ćemo snabdijevati putem cisterni.




(Lejla Trle) 
















0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.