9.7.2018. 16:15
0
U većem dijelu BiH sutra umjereno oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom
U centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne i Hercegovine sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

U ostalim dijelovima bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, razvojem oblačnosti s kišom i pljuskovima, u zapadnim, istočnim i višim područjima Hercegovine.

Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Vjetar će biti slab do umjeren sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu od 17 do 21, a najviša dnevna od 22 do 28, na jugu od 27 do 31 stepen. 

U Sarajevu sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, razvojem oblačnosti bit će s kišom i pljuskovima. Jutarnja temperatura oko 13, a najviša dnevna temperatura oko 23 stepena.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 6 stepeni, Sokolac 14, Ivan-sedlo 15, Sarajevo i Tuzla 16, Bugojno i Gradačac 17, Brčko i Bijeljina 18, Zenica i Doboj 19, Livno 21, Trebinje 24, Grude 25, Bihać, Mostar, Sanski Most, Banja Luka i Bileća 26, Prijedor 27 i Stolac 28, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.