13.7.2018. 12:09
0
U Bosni do kraja dana pljuskovi, u Hercegovini vedro
U Bosni će danas preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Lokalni pljuskovi i grmljavina očekuje se poslijepodne ili krajem dana. Padavine lokalno mogu biti i intenzivnije.

U Hercegovini će biti pretežno vedro. Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i na jugozapadu Bosne, veće dio dana, zapadni i jugozapadni, a u ostatku Bosne sjeverni i sjeveroistočni. Dnevne temperature od 23 do 29, na jugu od 28 do 33 stepena.

Temperature zraka u 11.00 sati: Bjelašnica 12 stepeni, Ivan-sedlo 18, Sarajevo 21, Bugojno, Sokolac, Srebrenica, Tuzla 22, Jajce, Prijedor 23, Banja Luka, Bihać, Sanski Most 24, Bijeljina, Doboj, Gradačac, Livno, Zenica 25, Brčko 26, Trebinje 28, Grude 29, Mostar i Stolac 30 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.