1.10.2018. 8:56
0
U BiH jutros pretežno sunčano
U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni ima magle i niske naoblake.

Temperature zraka u 08.00 sati: Sokolac 1 stepen, Bihać, Bjelašnica, Bugojno, Livno i Sanski Most 2, Banja Luka, Prijedor, Tuzla i Zenica 3, Bijeljina i Sarajevo 4, Brčko, Doboj, Grude, Jajce, Srebrenica i Zvornik 5, Gradačac 6, Stolac 8, Trebinje 11 i Mostar 12. 

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 941hPa, za 4 hPa je manji od normalnog i opada.

U Bosni i Hercegovini danas će veći dio dana biti pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni u jutarnjim satima će biti magle i niske naoblake. Od poslijepodnevnih sati naoblačenje sa zapada koje će u noći na utorak usloviti kišu. Vjetar većinom umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Na sjeveru zemlje vjetar slab sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stepena. 

U Sarajevu danas će biti pretežno sunčano. Naoblačenje krajem dana. Najviša dnevna temperatura zraka oko 20 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.