27.1.2019. 9:35
0
Danas sunčano vrijeme, temperatura oko četiri stepena Celzijusa, na jugu poprilično toplo vrijeme
FOTO: Source.ba / Arhiva
U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno vedro, a tokom dana preovladavat će pretežno sunčano vrijeme, uz umjeren porast naoblake tokom dana.

Temperature zraka izmjerene u sedam sati: Bugojno i Sokolac -13, Livno -10, Jajce, Sanski Most i Sarajevo -9, Srebrenica i Tuzla -8, Banja Luka i Ivan Sedlo -7, Bihać i Zvornik -6; Bijeljina, Bjelašnica, Brčko i Doboj -5; Grude i Široki Brijeg -3; Gradačac 0; Mostar, Trebinje 2 te Neum 4 stepena.

U večernjim satima ponegdje u Hercegovini očekuje se slaba kiša, a na jugozapadu Bosne slaba kiša ili susnježica.

Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni, a u večernjim satima jaki udari juga u Hercegovini, Krajini i zapadnim područjima Bosne. Dnevne temperature od tri do 10, na jugu do 12 stepeni.

U Sarajevu sunčano uz umjeren porast naoblake tokom dana, a dnevna temperatura oko četiri stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

(Fena / FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.