30.1.2019. 10:24
0
Prve naznake proljeća: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do nedjelje
Danas od poslijepodnevnih sati i tokom noći na četvrtak nove padavine. U većem dijelu zemlje slab snijeg, na jugu slaba kiša. Najniža jutarnja temperatura zraka između -6 i 5°C, a najviša dnevna između 0 i 10°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno. U Bosni slab snijeg, na jugu zemlje kiša. Prestanak padavina u poslijepodnevnim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka između -3 i 5°C, a najviša dnevna od 0 do 9°C.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana u Hercegovini kiša. Slabija kiša i na zapadu i jugozapadu Bosne. Prijepodne jugo će postupno jačati. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana biće umjerenog i jakog juga. Najniža jutarnja temperatura zraka između -3 i 5°C, a najviša dnevna između 5 i 10°C.

U subotu kiša u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne kiša od poslijepodnevnih sati prema kraju dana. Vjetar jak južnog smjera, povremeno sa olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka između 6 i 13°C, a najviša dnevna između 9 i 15°C.

(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.