7.2.2019. 8:14
0
U BiH sunčano, u Bosni po kotlinama prijepodne magla
U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. U većem dijelu Bosne po kotlinama će prijepodne biti dosta magle.
Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje od 10 do 15 stepeni.

U Sarajevu pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka oko 5 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 

U Bosni i Hercegovini jutros je malo oblačno, po kotlinama u Bosni ima magle.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica i Drvar -7 stepeni, Livno -5, Bihać -4, Ivan-sedlo, Jajce i Sokolac -3, Grude i Sanski Most -2, Bijeljina, Bugojno i Sarajevo -1, Brčko, Doboj, Široki Brijeg i Tuzla 0, Banja Luka, Gradačac, Zenica i Zvornik 1, Stolac 2, Trebinje 5, Mostar 6 i, Neum 8 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 948hPa, za 4hPa je veći od normalnog i ne mijenja se.





(FENA / Lejla Trle)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.