22.2.2019. 15:53
0
MUP RH omogućio saobraćaj preko prijelaza sa Hrvatskom od 15.10 sati
Na svim međunarodnim graničnim prijelazima s R. Hrvatskom 22.2.2019. od 15.10 sati omogućen je promet osoba i vozila, saopćila je Granična policija BiH.

"Podsjećamo da je uslijed pada sistema graničnih provjera Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske 22.2.2019. godine od 10.30 do 15.10 u različitim vremenskim  intervalima bio onemogućen ili značajno usporen promet osoba  i vozila preko međunarodnih graničnih prijelaza: Izačić, Orašje, Šamac, Brčko, Brod, Velika Kladuša, Kostajnica, Kozarska Dubica, Donja Gradina, Gradiška i Doljani".



Podsjećamo, prelaz na granici sa Hrvatskom bio je obustavljen zbog pada sistema za provjeru biometrijskih dokumenata u Republici Hrvatskoj, što je izazvalo duge kolone.

 


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.