4.3.2019. 8:00
0
U BiH sunčano, dnevna temperatura 15 stepeni
U Bosni i Hercegovini jutros je sunčano.

Temperature zraka u 07.00 sati: Sokolac -5 stepeni, Drvar -3, Bjelašnica, Bugojno, Jajce i Livno -2, Grude i Zenica -1, Ivan-sedlo, Sanski Most, Široki Brijeg i Tuzla 0, Sarajevo, Srebrenica i Stolac 1, Doboj 2, Mostar 3, Bijeljina, Trebinje i Zvornik 4, Banja Luka 5, Gradačac 8, Neum 9 i  Bihać 13 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 944hPa, za 2Pa je veći od normalnog i opada.

U Bosni i Hercegovini dana će biti pretežno sunčano. Jače naoblačenje sa zapada u noći na utorak. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jaki udari juga su izgledni na području Krajine i zapada Bosne. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stepeni.

U Sarajevu pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka oko 15 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.



(FENA / Lejla Trle) 

BiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.