28.7.2019. 8:05
0
Spremite se za kišu, pljuskove i grmljavinu
U BiH se danas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Prije podne padavine uglavnom u Hercegovini, ponegdje na zapadu i sjeverozapadu Bosne, a poslije podne i u večernjim satima u cijeloj zemlji. Intenzivnije padavine se očekuju na jugozapadu Bosne, većem dijelu Hercegovine i na krajnjem sjeverozapadu Bosne. Vjetar slab do umjeren istočni i jugoistočni. Jutarnje temperature od 15 do 21, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 24 do 30 °stepeni.

I sutra se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima u većini područja. Jutarnje temperature od 13 do 19 stepeni, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 20 do 26, na jugu do 29.

U utorak, u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje tokom dana. Jutarnje temperature od 13 do 19, na jugu 23, a dnevne od 25 do 31, na jugu do 34 stepeni.

U srijedu,, u Hercegovini sunčano. U Bosni jutro umjereno do pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje tokom dana. Jutarnje temperature od 15 do 21 stepeni, na jugu 25, a dnevne od 27 do 32, na jugu do 35.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.