5.10.2019. 15:05
0
Muzeju ratnog djetinjstva priznanje na izboru za najbolji slavenski muzej
Bosni i Hercegovini danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, u Bosni, uz nešto više oblaka i sa slabom kišom.

Do kraja dana, postupan prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati između 14 i 20, na jugu BiH do 23 stupnja. 

U BiH prijepodne je bilo pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u Bosni je registrovana i slaba kiša.

Temperature zraka u 11 sati: Bjelašnica 0 stepeni, Bugojno i Ivan-sedlo 7, Livno i Sarajevo 9, Tuzla 10, Bihać 12, Sanski Most 13, Grude, Mostar i Široki Brijeg 14, Trebinje 15, Neum 16 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.