11.11.2019. 8:20
0
Na Sokocu -1, u Neumu 13 stepeni, tokom dana oblačno vrijeme
U Bosni i Hercegovini jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 7 sati: Sokolac -1, Bjelašnica 1, Ivan-sedlo 4, Bugojno, Drvar, Jajce, Sarajevo i Srebrenica 6, Bihać, Grude, Livno, Prijedor i Sanski Most 7, Banja Luka, Gradačac, Široki Brijeg, Tuzla i Zenica 8, Bijeljina, Doboj, Stolac i Zvornik 9, Mostar i Trebinje 10 i Neum 13 stepeni. 

Danas će u Bosni i Hercegovini  preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar će biti slab do umjeren istočni i jugoistočni. Dnevna temperatura iznosit će od 11 do 16, na jugu do 19 stepeni.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Dnevna temperatura iznosit će oko 13 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 


(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.