16.11.2019. 11:00
0
U BiH jutros pretežno oblačno
U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno vrijeme. U Krajini i Hercegovini je zabilježena kiša.

Temperature zraka u 7 sati: Bjelašnica 3, Ivan-Sedlo i Sokolac 12, Srebrenica 13, Bijeljina, Bugojno i Doboj 14, Bihać i Sarajevo 15, Grude i Prijedor 16, Banja Luka, Jajce, Trebinje, Tuzla i Zenica 17, Mostar 18, Sanski Most 19 i Neum 20 stepeni. 

U BiH danas će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u Hercegovini, zapadnim područjima Bosne i u Krajini. Na krajnjem sjeverozapadu Bosne su moguće intenzivnije padavine. Vjetar umjeren do jak južni i jugoistočni. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne, prijepodne, se mogući olujni udari juga.

Dnevne temperature iznosit će od 13 do 19  stepeni.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Dnevna temperatura iznosit će oko 17  stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.