10.1.2020. 8:15
0
Prognoza vremena za petak
Jutros je centralnim i istočnim područjima bilo magle i niskih oblaka, a u ostalim djelovima pretežno vedro.

Temperature zraka u 07 sati: Sokolac -15 stupnjeva, Bugojno -9, Sarajevo -8, Livno, Prijedor i Sanski Most -7, Banja Luka, Široki Brijeg i Srebrenica -6, Stolac i Zenica -5, Bijeljina, Grude i Tuzla -4, Doboj i Ivan Sedlo -2, Bjelašnica -1, Trebinje 0, Bihać, Gradačac, Mostar i Zvornik 1, Neum 4 stupnja. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 948 milibara, za 6 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

Danas se u Bosni i Hercegovini u većini područjima pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama u centralnim i istočnim područjima će biti magle, koja ponegdje može biti i dugotrajna. U večernjim satima postepeno naoblačenje. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, a jugu zemlje do 12 stupnjeva. U mjestima sa dugotrajnom maglom, temperatura zraka će biti i koji stupanj i niža.


U Sarajevu prije podne sa maglom i niskim oblacima. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti. Najviša dnevna temperatura zraka oko 3 stupnja.


(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.