8.3.2020. 8:11
0
U Bosni danas pretežno oblačno, u Hercegovini padavine
U našoj zemlji jutros je pretežno oblačno vrijeme. U nižim područjima centralne i istočne Bosne, kao i ponegdje u Hercegovini je zabilježena kiša, a u višim područjima susnježica ili snijeg.

Temperature zraka u 07 sati (°C): Bjelašnica -8; Ivan Sedlo -1; Sokolac 0; Banja Luka, Bugojno, Livno, Sarajevo 2; Doboj, Tuzla 3; Bijeljina, Gradačac, Sanski Most, Srebrenica 4; Grude, Prijedor 5; Bihać, Trebinje 6; Široki Brijeg 8; Mostar 9; Neum 10; Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 942 hPa, na normali je i lagano opada.


U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima Bosne, kao i ponegdje u Hercegovini očekuju se padavine. U nižim područjima kiša, a u višim susnježica ili snijeg. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevna temperatura od 3 do 8, na jugu od 8 do 13 °C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili susnježicom. Dnevna temperatura oko 5 °C.

(FHMZ)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.