27.3.2020. 8:16
0
Evo kakvo nas vrijeme danas očekuje
U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno. Sunčanije je na sjeveroistoku Bosne.

Temperature zrakau 07.00 sati: Bjelašnica -4 stepena, Ivan-sedlo 0, Bihać, Sanski Most i Sokolac 1, Banja Luka, Bugojno, Drvar, Jajce, Livno, Prijedor i Zvornik 2, Srebrenica 3, Doboj, Gradačac i Zenica 4, Sarajevo i Tuzla 5, Bijeljina 6, Grude 8, Široki Brijeg 9, Stolac 10, Mostar i Trebinje 11 i Neum 12 stepeni.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 940Pa, za 2hPa je manji od normalnog i raste.

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno oblačno vrijeme. Više sunčanog vremena na sjeveroistoku Bosne. U drugoj polovini dana slaba kiša je moguća na jugu i istoku Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 7 i 13, na jugu zemlje do 15 stepeni.

U Sarajevu oblačno. Najviša dnevna temperatura zraka oko 10 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ).

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.