8.9.2020. 17:10
0
Danas u Stocu i Trebinju temperatura 34 stepena Celzijusa
U Bosni sutra dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove će biti dosta magle ili niske naoblake. Pretežno sunčano se očekuje u drugoj polovini dana. U Hercegovini sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 14, na jugu BiH od 16 do 22 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30, na jugu BiH do 34 stepena.

U Sarajevu će biti oblačnije u jutarnjim satima. Veći dio dana sunčano uz umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 14, a najviša dnevna temperatura zraka oko 28 stepeni.

U Bosni je danas prijepodne bilo pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana oblačnost se postepeno smanjivala. U većem dijelu Hercegovine je bilo sunčano. Oblačnije je bilo na sjeveru Hercegovine.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 10, Ivan-sedlo 18, Jajce i Sokolac 21, Bihać i Bugojno 22, Sanski Most, Sarajevo i Zenica 23, Drvar, Gradačac, Tuzla i Zvornik 24, Banja Luka i Livno 25, Neum 28, Široki Brijeg 30, Grude i Mostar 32, Stolac i Trebinje 34 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.