4.10.2020. 12:36
0
Prijepodne u BiH bilo pretežno sunčano, Mostar i Zenica najtopliji
U Bosni i Hercegovini prijepodne je bilo pretežno sunčano vrijeme.

Temperature zraka izmjerene u 11 sati iznosile su: Bjelašnica 7; Ivan-sedlo i Livno 18; Bihać 20; Bijeljina, Doboj, Prijedor, Sokolac i Tuzla 21; Bugojno, Sanski Most i Srebrenica 22; Banja Luka, Neum, Široki Brijeg i Trebinje 23; Grude i Sarajevo 24, te Mostar i Zenica 26 stepeni.

U drugoj polovini dana preovladavat će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U večernjim satima na području Hercegovine je moguć poneki lokalni pljusak.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28°C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.


(FENA)

BiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.