23.10.2020. 8:56
0
Evo kakvo nas vrijeme danas očekuje
U Bosni i Hercegovini jutros je sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove ima magle i niskih oblaka.

Temperature zraka u 08.00 sati: Livno -1 stupanj, Bugojno 0, Drvar 1, Jajce i Široki Brijeg 2, Grude, Ivan-sedlo, Sanski Most i Tuzla 3, Sarajevo i Zenica 4, Mostar 7, Bihać 8, Bjelašnica i Gradačac 10 i Neum 11 stupnjeva.

Atmosferski tlak  u Sarajevu iznosi 948 milibara, za 6 milibara je viši od normalnog i sporo opada. 

U BiH danas će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle i niskih oblaka. Naoblačenje sa zapada se očekuje tokom noći na subotu. Vjetar slab, južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21 , na jugu do 24 stupnja.

U Sarajevu će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana  postupno povećanje oblačnosti. Najviša dnevna temperatura iznosit će oko 19 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.