30.10.2020. 8:23
0
Prognoza vremena za naredne dane
Danas će u našoj zemlji preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab promjenljivog smjera.

Dnevna temperatura od 10 do 16, na jugu do 20 °C. Jutros je na Bjelašnici bilo najhladnije, izmjereno je minus dva stepena.

Biometeorološke prilike su povoljne. Stabilno vrijeme i umjereni porast temperatura zraka ugodno će djelovati na većinu ljudi. Manje poteškoće kod osjetljivih osoba moguće su usljed svježijeg i mjestimično maglovitog jutra u unutrašnjosti, a sa odmicanjem dana opšta slika će se poboljšati u cijeloj zemlji.

Sutra će biti pretežno oblačno vrijeme na istoku, sjeveroistoku i dijelu centralne i sjeverne Bosne gdje u drugoj polovini dana može padati slaba kiša. U ostalim područjima mala do umjereno oblačno. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17, na jugu zemlje do 20 stepeni.

U nedjelju će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Tokom dana, ponegdje u centralnim i istočnim područjima može pasti i malo kiše. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 22 stepena.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.